Välkommen till Soo Shim High Performance Center

Hösten 2014 slog vi upp portarna till Skellefteås kanske fräschaste och modernaste gym! Vilka mål du vill uppnå med träningen bestämmer du själv men vi har kunskapen och utrustningen som hjälper dig på traven.

Vi erbjuder ett nyrenoverat och toppmodernt gym på en yta av 350 m² med ett stort sortiment från Hammerstrength, Eleiko och Life Fitness. Förutom detta finns det även tre stora träningssalar på 400 m² med plats för funktionell träning. Allt detta gör att du kan, som vårt motto lyder: Train like champions! 

Om gymmet

Från och med det år du fyller 16 är du välkommen att gymma hos oss. Vill du veta mer om gymmet och gymmets utrustning? 

Personlig träning

På Soo Shim High Performance Center erbjuder vi personlig träning inom alla våra områden, gym, Taekwondo och Hapkido. Vi kan hjälpa dig med allt från fystester och kostrådgivning till att finslipa tekniker inom Taekwondo/Hapkido och få ett personligt utformat träningsprogram för gymmet.

PT

Nyheter

Gradering HT 2018

10 Dec:Vinter, julafton, nyårsafton och lovdagar – vi närmar oss terminsavslutning med tillhörande gra...Läs mer ››

Dags för årsmöte!

20 Nov:Läs mer ››

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande aktiviteter.

teamsportiaSvenska SpelJakt & Trofe i Boliden ABLestanders BussNordicBudo.seSkellefteåPapperspartnerPartners-Adidas-Squareallmänna-arvsfondenscandic_skelleftea_860x324-300x113jeloinsketaxipwc sponsorForslunds_logoNorran-267x177railcareboliden-20150706150306

© Soo Shim | Web by Icedor.se Till toppen