Välkommen till Soo Shim High Performance Center

Hösten 2014 slog vi upp portarna till Skellefteås kanske fräschaste och modernaste gym! Vilka mål du vill uppnå med träningen bestämmer du själv men vi har kunskapen och utrustningen som hjälper dig på traven.

Vi erbjuder ett nyrenoverat och toppmodernt gym på en yta av 350 m² med ett stort sortiment från Hammerstrength, Eleiko och Life Fitness. Förutom detta finns det även tre stora träningssalar på 400 m² med plats för funktionell träning. Allt detta gör att du kan, som vårt motto lyder: Train like champions! 

Om gymmet

Från och med det år du fyller 16 är du välkommen att gymma hos oss. Vill du veta mer om gymmet och gymmets utrustning? 

Personlig träning

På Soo Shim High Performance Center erbjuder vi personlig träning inom alla våra områden, gym, Taekwondo och Hapkido. Vi kan hjälpa dig med allt från fystester och kostrådgivning till att finslipa tekniker inom Taekwondo/Hapkido och få ett personligt utformat träningsprogram för gymmet.

PT

Nyheter

Ny sommarkurs: gradera till gult bälte på bara 10 veckor

21 Jun: Med start 25 juni erbjuder vi en intensivkurs i taekwondo eller hapkido för nybörjare mellan...Läs mer ››

SOMMARTRÄNING 2018

19 Jun:Äntligen är sommaren här – och det innebär att vi drar igång med sommarträningarna! Från de...Läs mer ››

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande aktiviteter.

teamsportiaSvenska SpelFlodis ExpressJakt & Trofe i Boliden ABLestanders BussNordicBudo.seSkellefteåPapperspartnerPartners-Adidas-Squareallmänna-arvsfondenscandic_skelleftea_860x324-300x113jeloinsketaxipwc sponsorForslunds_logoNorran-267x177railcareboliden-20150706150306

© Soo Shim | Web by Icedor.se Till toppen