Träna med oss i  fem veckor!

Anmäl ditt intresse till någon av våra kurser i formuläret nedan.

Taekwondokurs för hela familjen

Vår familjekurs i taekwondo är ett nytt och spännande koncept. Villkoret för att delta är att barnet/barnen är 4-8 år. Inga tidigare förkunskaper krävs! Start 24/2 2018.

Barn tycker om att röra på sig – och är väldigt bra på det. Ta till vara på barnens rörelseglädje eller locka igång dem med gemensamma träningspass för hela familjen! Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vi gör. Och de flesta aktiviteter som vi vuxna är med i vill även barnen delta i. Svetsa samman familjen, dela på glädjen och lär er vad taekwondo går ut på. I priset ingår träning för hela familjen och certifikat till varje deltagare efter avslutad kurs.

Självförsvarskurs

Du är värd att försvara! Under fem veckor får du lära dig grunder för hur du kan försvara dig med både ord, röst och kropp. Start 20/2 2018.

 

Med en blandning av teori och praktiska övningar lär du dig om hur du undviker överfall och konfliktsituationer, hur du kan lösa en konflikt utan våld med enkla metoder – och hur du kan försvara dig fysiskt om det värsta händer. Vi fokuserar på effektiva självförsvarstekniker som är enkla att lära sig och lätta att komma ihåg. Förutom värdefull kunskap får varje deltagare med sig ett certifikat på avklarad kurs.

INTRESSEFORMULÄR


familjeträning i taekwondosjälvförsvarskurs

Nyheter

Träningsschema HT-2019

21 Aug:Vi hälsar varmt välkommen till en ny termin hos oss. Träningsstart för de som tränat tidigare s...Läs mer ››

Begränsade öppettider v 31

30 Jul:Med anledning av vårt stora sommarläger har vi begränsade öppettider v.31 Tack för din  fö...Läs mer ››