Bli en del av vårt arbetslag!

Soo Shim vidgar vyerna och söker nu en eller ett antal vassa säljare till vår klubb!

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är driven i ditt arbete, full av idéer och trivs med att jobba självständigt. Du har även ett glatt humör och tar egna initiativ för att hitta nya affärer och skapa goda kundrelationer.

I din tjänst hos oss kommer du att jobba med monter- och uppsökande sälj med fokus kampsport/gym – där bland annat företagsevent, möhippor och träning för idrottslag är del av vårt utbud.

I samråd med dina chefer jobbar du under eget ansvar och med stor frihet att själv planera dina arbetsdagar.

Välkommen med din ansökan!
Maila till: info@sooshim.se

Start: Omgående
Omfattning: 20h/månad upp till 50%.
Anställningsform: Timanställning
Urval: Sker löpande
Sista ansökningsdag: 31 augusti

Se schemat för höstterminen 2017 här!

Nu är höstens träningsschema äntligen här! Vi kickar igång säsongen under nästa vecka (v.34) och ser mycket framemot att träffa alla medlemmar igen efter sommaruppehållet.

OBS! Schemat innehåller små förändringar från föregående termin. Vid frågor om vilken grupp du eller ditt barn tillhör – kontakta föregående tränare för svar.

 

 

 

 

Psst! Om du inte har tränat på länge och är sugen på att börja om igen – skicka ett mail till info@sooshim.se så hjälper vi dig att komma till rätta i en grupp.

Grand Prix 1 i Moskva

Grand Prix 1 äger rum i Moskva, 4-6 augusti, och redan imorgon är det Elins tur att kliva upp på mattan. I Grand Prix-serien gör de bästa i varje olympisk viktklass upp om medaljerna, baserat på juni månads ranking, och Soo Shims Elin Johansson har en femteplats på den olympiska världsrankingen. Tillsammans med coach Niklas gör hon sig nu redo, och de är båda överens om att motståndet kommer att bli tufft.

 

 

Arkivbild på Elin Johansson från Belgien Open från tidigare i år.

– Första stora tävlingen kickar igång en intensiv höstsäsong, konstaterar Niklas och fortsätter:

– Med så tuff konkurrens är målet att gå bra matcher och fortsätta utvecklingen.

Elin fyller i:

– Jag vill skapa ett skönt tillstånd där jag trivs med mig själv på mattan och sen får resten vara upp till dagsformen.

Men inte bara räcker det med en bra känsla i kroppen. Elin är väl förberedd på att denna tävling skiljer sig från de tidigare och kommer att kräva extra tanke bakom varje agerande.

– Under året har över 20 nya regler implementerats i sporten och det gäller att anpassa sig och bli van dessa, avslutar Niklas.

Guld i VM för Ottilia Wikström!

Under lördagen tävlade Soo Shims Ottilia Wikström i hapkido-VM, och kom hem med medalj i tre grenar – guld i balshagi (sparkteknik) och brons i vapen och mönster.

Innan resans avgång berättade Ottilia att hon förberett sig och längtat efter detta världsmästerskap sedan hemkomsten från Korea år 2015. Och med hård träning i bagaget hoppades hon på att göra sin bästa prestation någonsin. Så här i efterhand kan vi se bevis på att ansträngningarna lyst igenom för domarna.

– Balchagi, grenen jag tog guld i, var en ny gren för mig som jag gav mig på helt utan förväntningar, berättar Ottilia efter tävlingsdagarna. Jättekul att det gick så bra!

För de två bronsen har Ottilia blandade känslor.

– I vapen gjorde jag ett framträdande som kändes stabilt, och jag är väldigt glad att jag hamnade på prispallen, säger Ottilia och tar ämnet vidare till mönstret:

– Med en grupp på 16 tjejer, varav de flesta väldigt skickliga, upplevde jag min hårdaste konkurrens någonsin. Jag har slipat på detta mönster länge och mycket, men till min stora besvikelse var jag inte i min bästa form under mitt framträdande och lyckades inte prestera så bra som jag vet att jag kan, avslutar hon.

Coach Rikard Larsson med Ottilia Wikström efter vinsterna.

 

Utsedd till Årets Idrottsförening i Västerbotten!

Wow – vi saknar ord. För bara några minuter sedan blev vi utsedda till ”Årets idrottsförening i Västerbotten”.

Vi kan inte annat än känna oss priviligierade – i vinsten, men främst för den fantastiska verksamhet som vi byggt upp tillsammans med tränare, utövare, sponsorer och ideella krafter. Ett stort tack till alla som hjälpt oss göra föreningen till den bästa – och grattis till oss!❤️🎉

En fin motivering på diplomet. Från vänster: Ordförande Per-Erik Hedlund och verksamhetsansvarige Niklas Andersson.

Nyhetsbrev, juni

SOMMARTRÄNING 2017

Äntligen är sommaren här – och det innebär att vi drar igång med sommarträningarna! Från den 19 juni-13 augusti håller vi träningar för miniorer och kadetter en gång i veckan samt fyra gånger för juniorer och seniorer, ingen anmälan krävs. Har du som ambition att utvecklas är detta ett perfekt tillfälle för dig att ge det lilla extra!

Träningen kommer att bestå av två delar – dels grenspecifik, traditionell taekwondo- resp. hapkidoträning och dels vad vi valt att kalla för kampsports-fitness. Det sistnämnda kommer att innefatta spad/mits-träning och funktionell styrketräning – och vid dessa tillfällen tränar taekwondo- och hapkidoutövare tillsammans. Se dagar och tider nedan.

TRÄNING FÖR MINIORER OCH KADETTER
Från gult till och med svart bälte:
Torsdag 18.00-19.00 | Grenspecifik traditionell träning (TKD och HKD tränar var för sig)

TRÄNING FÖR JUNIORER OCH SENIORER
Från gult till och med svart bälte:
Måndag 18.30-20.00 | Kampsports-fitness
Onsdag 18.30-20.00 | Kampsports-fitness
Torsdag 19.00-20.00 | Grenspecifik traditionell träning (TKD och HKD tränar var för sig)
Lördag 14.00-15.30 | Kampsports-fitness

OBS!
 Juniorer och seniorer med gult, grönt och 2:a grönt bälte har möjlighet att gradera till hösten, det gäller för både hapkido och taekwondo.  För att delta på graderingen krävs en närvaro på mellan 80-90 %. Eventuell frånvaro kan kompletteras med andra pass än de som är schemalagda. Vi ser gärna att ni så snabbt som möjligt meddelar Niklas Andersson (TKD) eller Rikard Larsson (HKD) om ni vill gradera, så att vi kan hjälpa alla som är intresserade av gradering på bästa möjliga sätt. Preliminärt datum är satt till söndag 13 augusti.

Austrian Open

Säsongens sista G1-tävling är över och hem kommer truppen med en silvermedalj tillhörande Elin Johansson. Coach Niklas Andersson är nöjd och menar att det var en skön avslutning på en fullspäckad säsong.

– Said gjorde en bra internationell debut och Alyssa, som precis blivit senior och inte ens hunnit fylla 18 år, visade än en gång att hon kommer att bli farlig i seniorklassen, säger Niklas och fortsätter:

– Tyvärr mötte Jennifer lite för starkt motstånd och Elin tappade i finalen med bara två sekunder kvar, men allt som allt var det en bra avslutning på en intensiv och framgångsrik tävlingssäsong.

Med sommaren runt hörnet är medaljören den enda som inte får gå på lov.

– Nu fortsätter Elins VM-uppladdning medan resten av laget har två veckors vila inför uppbyggnadssäsongen, avslutar Niklas.

Från vänster: Said, Alyssa, Elin, Jennifer & Coach Niklas

Graderingen VT-2017 Hapkido

Sommaren är på intåg och ännu en rolig, lärorik termin är snart till ända. Det innebär i vanlig ordning att vi närmar oss graderingar. Alla graderingar i hapkido sker tisdag 6 juni.

Kostnaden för graderingen är:

  • 400kr för de som ska ta gula och gröna bälten.
  • 500kr för de som ska ta blå bälten.
  • 600kr för de som ska ta röda bälten.

I graderingsavgiften ingår bälte (för de som byter färg) och diplom. Avgiften betalas i receptionen och ska vara betald innan graderingen startar.

En gradering är ett formellt tillfälle, kom med ren och välstruken dräkt! Observera att mat, korv med bröd samt mackor och sallader kommer att finnas till försäljning!

Tider och gruppindelning enligt följande:

  • Miniorer, samling 16.00
  • Basgruppen och Fortsättningsgruppen samling 18.00

Du som vill vara med på graderingen behöver fylla i en graderingsansökan, detta gör du på vår hemsida www.sooshim.se/graderingsansokan
Sista dag för anmälan till gradering är 28 maj. Anmälningar efter detta datum godkännes ej.

Graderingen VT-2017

Vi närmar oss sommaren och därmed också terminsavslutning med tillhörande graderingar och avslutningsfest. Nedan kan ni se fastställda tider och dagar då respektive taekwondogrupp kör sin avslutning.

 KOSTNAD

·         400kr för de som ska ta gula och gröna bälten.

·         500kr för de som ska ta blå bälten.

·         600kr för de som ska ta röda bälten.

·         1000kr för de som ska ta svarta bälten

I graderingsavgiften ingår bälte (för de som byter färg), diplom och krossplankor. Se till att ta med taekwondopass, ni som har dessa. Kom med välstruken och ren dräkt! Observera att mat, korv med bröd samt mackor och sallader kommer att finnas till försäljning!

 

TIDER, DAGAR OCH GRUPPINDELNING 

 Måndag den 5/6 samling 16.00

·         6-13 år, vita bälten

·         6-8 år 1:a och 2:a gula bälten

Tisdag den 6/6 samling 16.00

·         9-13 år, alla gula bälten

·         6-13 år, alla gröna bälten

Onsdag den 7/6 samling 16.00

·         6-13 år, alla blå bälten

Torsdag den 8/6 samling 16.00

·         14-39 år, röda bälten

·         9-13 år, röda bälten

·         +40, sista rött bälte

·         Svarta bälten

Fredag den 9/6 samling 16.00

·         14-39 år, vita bälten

·         14-39 år, gula bälten

·         14-39 år, gröna bälten

·         14-39 år, blå bälten

Lördag den 10/6 samling 08.00

·         +40 år, vita bälten

·         +40 år, gula, gröna, blå och 1:a-3:e röda bälten

Nyheter

Bli en del av vårt arbetslag!

21 Aug: Soo Shim vidgar vyerna och söker nu en eller ett antal vassa säljare till vår klubb! Vi se...Läs mer ››

Se schemat för höstterminen 2017 här!

18 Aug:Nu är höstens träningsschema äntligen här! Vi kickar igång säsongen under nästa vecka (v.34...Läs mer ››

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande aktiviteter.

teamsportiaSvenska SpelFlodis ExpressJakt & Trofe i Boliden ABLestanders BussNordicBudo.seSkellefteåPapperspartnerPartners-Adidas-Squareallmänna-arvsfondenscandic_skelleftea_860x324-300x113jeloinsketaxipwc sponsorForslunds_logoNorran-267x177railcareboliden-20150706150306

© Soo Shim | Web by Icedor.se Till toppen